administratief beheer, technisch beheer, ledenadministratie, bestuurlijk beheer, juridisch beheer
administratief beheer, technisch beheer, ledenadministratie, bestuurlijk beheer, juridisch beheer

Onze organisatie

VVE Beheer Schiedam, voor vve beheer, complete administratie en technische co÷rdinatieStrikt VVE Beheer is onderdeel van Strikt Administraties BV, een gemotiveerde administratieve organisatie uit het centrum van Schiedam.
Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van financiŰn en het optimaliseren van administratieve processen. Deze ervaring en onze voorliefde voor techniek en bouwkunde kwamen op een bijzondere manier samen toen wij persoonlijk te maken kregen met het beheren en besturen van een VVE. We kregen te maken met diverse problematiek, op sommige gebieden onkunde en een gebrek aan tijd bij de vrijwillige bestuurders. Dit is het probleem waar wij graag bij willen assisteren om het woongenot van alle leden te kunnen waarborgen.
Wij leggen een grote focus op communicatie, automatisering en het doorvoeren van zoveel mogelijk efficiŰntie. Hierbij zoeken wij voortdurend naar de optimale balans tussen kwaliteit en kostenbesparing. Doordat we een klein bedrijf zijn, zijn we altijd goed op de hoogte van de lopende zaken en specifieke situatie van uw VVE. Wij kunnen onze continu´teit en kennis waarborgen doordat we, waar nodig, samenwerken met meerdere partners uit verschillende vakgebieden.

Wilt u een vrijblijvend persoonlijk gesprek of een offerte? Vult u dan het contactformulier in of neem contact met ons op via telefoonnummer 010-3072400 of emailadres vvebeheer@strikt.nl
.


Ons team
Wij staan voor u klaar!

Ons team bestaat uit de volgende medewerkers:

Joost Urlien Marijke
06-16363811 06-41252786  
joost@strikt.nl urlien@strikt.nl marijke@strikt.nl
     
Joost
06-16363811
joost@strikt.nl
 
Urlien
06-41252786
urlien@strikt.nl
 
Marijke
marijke@strikt.nl